• Fundashon Instituto Splikami

Stichting Splikami biedt diverse diensten aan ter ondersteuning van de wijken Wishi en Marchena. Ook indien er behoefte is aan onze diensten buiten deze wijken, dan kan erover worden afgestemd.

U kunt bij ons terecht voor:

Computer reparatie

Bij ons centrum kan je ook je computer laten repareren door een van onze deskundigen als het binnen het bereik valt van onze techniek en kennis.

Printen, scannen, CD/DVD branden

Bij ons kun je ook terecht voor het printen van bepaalde soorten producten

  • Print, scan, copieren
  • Plastificeren
  • CD, DVD branden
  • Video op CD/DVD zetten
  • LP, single op CD/DVD zetten

Hulp en begeleiding bij het invullen van documenten

Wij kunnen u helpen met het begrijpen en invullen van documenten, het opvragen/opsturen van nodige data bij visum/paspoort aanvragen, het schrijven van documenten/brieven en het opstellen van nota’s en sollicitatie brieven.

Internet café

Het internet binnen het centrum kan gebruikt worden voor het maken van: scripties, rapportages, huiswerk,
opdrachten en projecten. En natuurlijk om te chatten en surfen.

Zaal verhuur

Binnen het gebouw van Splikami kunt u verschillende ruimtes huren voor verschillende educatieve gelegenheden. Wilt u bijvoorbeeld een workshop of cursus geven of een discussieavond organiseren of gebuik maken van onze video zaal? Dit kan op een regelmatige basis of voor één keer.

Neem u contact met ons op en we kijken samen met u wat de beste mogelijkheid is en wat het tarief is. U kun ons bellen of het contact formulier de informatie opvragen, vermeld u er dan wel bij wat u wilt organiseren en welke dag of dagen.